2010. augusztus 4., szerda

Sümegen...

Gyermekkoromban (ejj, de rég volt az már...) gyakran kirándultunk Sümegen, iskolával, családdal. Azóta eltelt néhány év, és a vár környékén is minden megváltozott. ...sokkal szebb lett. :-)
Igaz, mi "dolgozni" mentünk, de még így is olyan érzés volt, mintha visszaforgatták volna az idő kerekét, és egy igazi magyar végvár életébe csöppentünk bele.
Nagyon sok képet készítettünk (elsősorban Zsolti), és sokat tudnék mesélni, de inkább itt nézzétek meg, :-) http://www.sumegvar.hu/


Akikkel megismerkedtem:

Czipp Rózsa, gyöngyfűző, aki gyönyörű gyöngygallérokat(is!) készít!

Berki Zsuzsanna, porcelánfestő. Rengeteg gyönyörű kézzel festett egyedi tervezésű képet, karkötőt, fülbevalót, nyakláncot, hűtőmágnest (...és még sorolhatnám....) láttam nála.
Nem utolsó sorban mindketten nagyon kedvesek, örülök, hogy megismerhettem őket!
:-)))


...egy szép paci....:-)

Lovasjátékok,...amiről szintén oldalakat írhatnék :-), helyette a fent megadott linket ajánlom figyelmetekbe ismét, ott bővebb információ, és rengeteg szuper kép található.

...egy okos paci...:-)

Zsoltinak és nekem is ez a (kis)fiú, Mészáros Balázs a kedvencünk, róla bővebben itt olvashattok, illetve róluk, hiszen négy fiúról van szó, ők a "Mészáros Testvérek".

Aki kedvet kapott, ne hagyja ki, töltsön el egy napot Sümegen!
Ha az idő engedi, ...és nem lesz özönvíz, orkán, és hasonló finomságok, amik általában akkor jönnek, ha mi készülünk valahová ..., akkor ott leszünk ezen a hét végén is.
:-)

2 megjegyzés:

  1. Orulok nektek, hogy vasarokra jartok, gyongyos boltot nyitottatok! Batrak es mereszek vagytok! Sok sikert kivanok tovabbra is, es meg tobb sikeres alkotast!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Réka!
    Köszönöm,nagyon kedves vagy! Ránk fér a bíztatás! :-)))

    VálaszTörlés