2011. április 13., szerda

PBK, és gipsz kívül, belül... :-)))

Szombaton, már másodszor gyűlt össze a "P.B.K.", vagyis a Pápai Buck-ooo Klub... :-)))
A névadás körülményeit most nem mesélném el... :-)
Balról-jobbra: Szabó Andrásné Ildi (kék pulcsi), vele szemben Venczel Zoltánné Jutka (vajszínű mellény), mellette Paraicz Jánosné Marika (lehajtott fejjel,...végig így is volt, s amíg mi dumáltunk, természetesen ő végzett elsőként...), s jobb oldalon piros pólóban Mikócziné Prislinger Ildikó. (remélem, mindenkinek jól írtam a nevét!?!)

Ezen a képen a múltkori összejövetelen készültek mellett, régebbi darabok is vannak, a mennyiségre való tekintettel, egy "kupacban" fényképezve. A "lányok" nagyon szerények, állítólag nagyon kezdők....:-))) én nem így látom...
Terveink vannak, ...majd idővel kiderül mit sikerül megvalósítani. :-)
Mivel én többnyire "csak úgy" fűzök, ezért mintáknak is szűkében vagyok, Edit segített ki minket, köszönjük!!!
(legalább én is megfűzök végre néhány "kötelezőt")

Ez pedig Zsoltim gipsze, ma reggel, mielőtt végre levették... Márc.16-a óta viseli....Az alsó képen a belső oldala látható....fékbetét csere után...
..mussszály volt lefényképeznem..
:-)))

7 megjegyzés:

 1. Tök jó, hogy létrehoztátok ezt a klubot, én is szívesen járnék ilyen gyöngyalkotós összejövetelekre, de sajnos felénk nincs ilyesmi! :)
  Játék nálam, szép hétvégét! :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörűséges az a kupac, mindenféle csodát látok benne, ügyesek vagytok. Örülök, hogy a fiadat megszabaditották a gipszétől.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép kis termés! Ügyesek vagytok! A minőséget elnézve bizony nem kezdő csapat:-)
  Gondolom örültetek a gipsz levételnek:-) az én kisfiam 7 évesen lett boldogtalan tulajdonosa egynek ( ja plussz egy pár fémdrót belül, merevítőnek), kb. 3 hónap után lett levéve. Elég nehéz időszak volt, persze azért mert ő még kisebb volt. De ezt jobb külön látni a kéztől:-))

  VálaszTörlés
 4. A lányok nevében is köszönöm!!! :-)))

  ..szerencsére nálunk csak csont-repedés, és nem törés volt, így viszonylag könnyen megúsztuk.(mondom én...)
  :-)))

  VálaszTörlés
 5. Szuper kis buli lehetett! Kár, hogy nem vagyunk közelebb egymáshoz! Ha minden igaz, nálunk is lesz valami hasonló.:-)
  Örülök, hogy szépen gyógyul Zsolti! Nem semmi a gipsz belső oldala!:D

  VálaszTörlés
 6. Nagy-nagy gratula a csajoknak!!!! :)))Gyönyörűséges dolgokat fűztek!!!!!!!!! Örülök, hogy Zsoltit megszabadították a gipsztől! Gyógyulgasson és semmi extrém sport!!!!!!! :)))

  VálaszTörlés