2010. április 13., kedd

Bőség magamnak... :-)




Március utolsó napján Veszprémben jártunk, az Elixír Ezoterikus Könyvesboltban, ott ismerkedtem meg Iványi Gyöngyivel, tőle kaptam ezt a gyönyörű citrin marokkövet.

Az úgy volt ,....hogy bár a boltban rengeteg "nekem való" gyönyörűség volt, könyvek, szélcsengettyűk, füstölők....., de amikor megláttam az ásványos kosárkát, azonnal belemerültem a válogatásba. :-)
Ezt a követ választottam, és Gyöngyi nekem adta ajándékba! :-)
Így lett belőle a saját bőség talizmánom, mert ugye a citrin a pénz köve. (is)
Magamnak készítettem, ezért először csak fekete gyöngyre gondoltam, de mivel ennek az "arany-sárga" delicának a színe ennyire egyezik a citrin színeivel, még is csak felhasználtam ezt is.
Persze készülnek már a testvérei neki is. :-)
Aznap egész jó idő volt ,- bár a szél azért nem tétlenkedett - így sétáltunk egyet Veszprém belvárosában. Kicsit élveztük a tavaszi napsütést. Ott kaptam lencsevégre ezt a kedves kis árvácskát, ...sosem árt gyakorolni a makro üzemmódban való fényképezést! :-)


A citrinről röviden:
Életerőt, életörömöt közvetít, javítja az önkifejezést, segít a depresszió megszüntetésében. Erősíti az idegeket, a gyomrot, a lépet, és a hasnyálmirigyet. Hasznos segítség elhízás esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet.
A citrin a " pénz köve" - ként közismert, mivel vonzza a pénzt! Ajánlott pénztárcában, zsebben, táskában tartani belőle! A Feng-Shui elveit követve tehetünk néhány citrin követ a lakás "Gazdagság" területére! Ez a bejárattól számított bal hátsó terület.
Hatása várakozáson felüli! :-)
(forrás:internet)

12 megjegyzés:

  1. Nagyon szép a kő és a befoglalás is,szerintem jobb így mint csak feketével.Nekem is egyik kedvencem a citrin./Rám is férne egy !/

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik így! Most már tényleg ki kell próbálnom ezt az ásvány befoglalást!

    VálaszTörlés
  3. Viseld egészséggel, és hozzon neked minden jót, amit szeretnél! :-) Nagyon szép lett!!!

    VálaszTörlés
  4. Valóban szépséges lett! Kívánom, hogy váltsa valóra a hozzá fűzött reményeket! :) Alíz

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép lett, bárcsak én is tudnék szépen befoglalni, de egyelőre nem megy. Majd egyszer. :) Jó időt ide is küldhetne valaki, itt rém pocsék tegnap óta, szipp.

    VálaszTörlés
  6. Rokonlekek lehetünk :)
    Én is imádom az ásványokat és az összes ásványos ékszered pont 'marikánakvaló'! Szóval, gratulálok a munkáidhoz!!! Szuperek!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépen felöltöztetted! Azt hiszem nekem is el kellene egy ilyen bőség kő!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép lett, nekem is jobban tetszik, hogy a fekete mellé használtál világosabb delicát is! A pókod kapcsán, amit küldtél, már tapasztaltam pozitív változást pénzügyek tekintetében. Remélem, Neked is hat!
    (A pénztárcámba is teszek!!! :-) Ez nagyon jó ötlet!

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm mindenkinek, és nem viccből írtam, próbáljátok ki! Nekem január közepe óta van a "helyén", és működik! Most, hogy talizmánom is van!!!.....:-)
    ...és Anami is elégedett!!! :-)))

    VálaszTörlés
  10. Egy ilyen követ nekem is be kell szerezni! :))))
    Nagyon szépséges ékszert készítettél belőle! :)
    Tetszik, hogy ennyire szereted az ásványokat! :)

    VálaszTörlés