2010. január 27., szerda

Sivatagi séta



Amikor a legutóbbi "ásványszállítmányom" megérkezett, Baldi (kisfiam) rávetette magát, és kiemelte belőle a képjáspist, nézegette, aztán közölte velem, hogy ennek sivatag a neve, és ez az ő ötlete, ne merjem felhasználni! (Bocs Baldi!) :-)
(Egyébként tetszik neki "közös munkánk" végeredménye!)
A képjáspis valóban nagyon sivatagias kinézetű, szép homokszínek, és a gyönyörű mintái egy sziklás, köves napsütötte táj képét idézik fel. (legalábbis bennem, bennünk)
Ezek után már csak a perzselő napot kellet hozzávarázsolni.
A gyönggyel bevont fakarika medált én először Anami blogjában (Dekoratív Swarovski gyöngyékszerek) láttam, és bár azóta több helyen is találkoztam vele, nekem már az ő nevéhez fog kapcsolódni.
Nagyon "jó" volt fűzni, biztos lesz még pár hasonló darabom. Majd igyekszem, hogy ne mindegyik ásványos legyen,..de egyenlőre csak ásványban tudok gondolkodni.
(lehet, hogy messzebb kellene tennem magamtól az ásványos dobozomat, mert biztosan a túl sok pozitív energia ártott meg, és azért nem tudok szabadulni...) :-)
A képjáspisról néhány szó:
Erőt és energiát ad a mindennapi élethez.Segít megoldani a felmerülő problémákat,hatásos a félelem leküzdésében.Segít abban, hogy a mindenappi apró örömöket észrevegyük, és megéljük.
Serkenti a méregtelenítés folyamatát,enyhíti az allergikus reakciókat.
(forrás:internet)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki! A karika gyönyörű lett! Függönykarikára füzted?

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Igen,függönykarika.Elég méretes darab, 6cm az átmérője, a következőt anyukámnak tervezem ásvány nélkül, ahhoz kisebbet kellene találnom.(Persze biztos kapható kisebb méretben is.)

    VálaszTörlés