2010. február 3., szerda

Tavaszi szél fújdogál...a medve előbújik barlangjábólFebruár másodikán, amikor a medve előbújik a barlangjából, és meglátja az árnyékát.....vagy nem látja meg......
Nálunk ez a nap az anyukám napja, mindig viccelődünk is vele. Mert ő is február másodikán bújt elő....halkan mondom,..60 évvel ezelőtt.
Szerettem volna valami nagyon szép, munkaidőigényes, és ásvány mentes ! nyaklánccal meglepni szülinapjára. (ásványossal már kellőképpen elláttam)
Nos, a második és harmadik kitételemnek teljesen megfeleltem, és szerencsére tetszett is neki.
(az alsó képen lévő sötétebb nyaklánc)
Miután elkészült, nekiláttam egy hasonló darabnak, kicsit másabb színben. Mivel az összhatás kellően zöld lett, így ő a tavaszi szél nevet kapta, a melegebb időjárás utáni sóvárgás jegyében.
(több ismerősöm is jelezte a napokban a nyár utáni leküzdhetetlen vágyát, talán ezért zöldültek a láncaim...?) :-)

8 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz, ötletes, nekem a sötétebb jobban tetszik!

  VálaszTörlés
 2. Emlékszem a munkáidra a gyöngyklubon már találkoztam velük:)Ott is tetszésemet nyilvánítottam:)Szépek,fantáziadúsak az ékszereid.Gratulálok:)És ezentúl rendszeresen jövök:)

  VálaszTörlés
 3. Köszi Anami,..nekem is a sötétebb tetszik! :-)

  Neked is köszönöm Panka, én is a gyöngyklubban figyeltem fel a munkáidra!:-)
  (Nemrég van csak blogom, és a gyöngyklubos nevek, a blogok fantázianevei és a Meskás nevek sokszor annyira mások, hogy totál káosz van a fejemben! Lehet,hogy most kinevettek, de következő szabadnapomban fogok egy papírt és beazonosítom, hogy ki-kicsoda!) :-)
  Körülnéztem én is nálad, de muszály lesz több időt szánnom rá, mert a Tiéd sem az a blog, amit csak úgy át lehet futni!Amit eddig láttam,az gyönyörű, és a színekkel is fantasztikusan bánsz!
  Örülök, hogy "jöttél és jössz"!:-))

  VálaszTörlés
 4. Kedves Kriszta!
  Nagyon ötletes és szép ez a munkád is!Gratulálok!
  Köszönöm, hogy beugrottál hozzám, és örülök, hogy tetszenek a munkáim!

  VálaszTörlés
 5. Ja, és Isten éltesse édesanyádat!

  VálaszTörlés
 6. Mindkét megjegyzésed köszönöm! Anyukám nevében is! :-))

  VálaszTörlés
 7. Ó, hát ezek gyönyörűek!!! Nekem is a sötétebb tetszik jobban, de a másik is beférne az ékszeres dobozkámba:) Imádom a zöldet, talán az a kedvenc színem....

  VálaszTörlés